O nama

/O nama
O nama2022-05-12T03:23:07+00:00

RBS Craft d.o.o.

Sjedište tvrtke nalazi se u Garešnici uz odličnu prometnu povezanost. Proizvodnji peleta pristupamo stručno već od samog početka procesa. Maksimalnu pažnju posvećujemo odabiru kvalitetnih sirovina koje nabavljamo od provjerenih dobavljača pod ugovornom obvezom. Kontrolu kvalitete vršimo na svakom koraku, od početka do konačnog proizvoda. Vanjski nadzor i redovita ispitivanja u neovisnom laboratoriju jamče konstantnu visoku razinu kvalitete koja stoji iza branda RBS CRAFT. U suradnji s našim ugovorenim prijevoznicima, vršimo i dostave peleta, a isporuke se odvijaju brzo i čisto. Za mogućnost dostave na Vašu adresu, molimo provjeriti kod naših djelatnika. Iako poslujemo po cijeloj zemlji, dio tržišta otpada na Italiju, Sloveniju i Austriju. Trenutno radimo u dvije smjene, uz kapacitete koji su nam u konstantnom porastu. Ukoliko imate bilo kakva pitanja, stručan tim ljudi odgovorit će Vam u najkraćem mogućem roku.

Vaš RBS CRAFT team!

Naš koncept

Učinkovita i produktivna organizacija

Visoka kvaliteta proizvoda i usluga

Profesionalan i pošten odnos prema kupcima

Transparentnost i ljubaznost

RBS CRAFT prati svjetske trendove i norme, te u skladu s njima razvija svoje proizvode. Potrošačima nudi kontroliranu kvalitetu kakva se od pouzdanog proizvođača i očekuje. Povjerenje nam potrošači vraćaju na način da nam svake sezone dolaze iznova.

 

Postizanje statusa vodećeg proizvođača i dobavljača drvnih peleta na ovim prostorima koji se zasniva na prepoznatoj kvaliteti naših proizvoda i na pozitivnim iskustvima zadovoljnih kupaca.

 

Naše prednosti kao dobavljača

Vlastita proizvodnja 100%
Profesionalnost i kompetencija 100%
Vlastiti lager i stabilne isporuke 100%
Fleksibilnost i brzina 100%